Zöldveltelini száraz | fehér | 2022 | Agárd | 0,75l | 11,5% Fehérborsos, fűszeres illatú, kellemes savú száraz, reduktív fehérbor, amelynek szőlője Csiribpusztán termett. Jól lehűtve (10-12°C), fűszeresebben elkészített, fehérhúsú szárnyasok és halak, valamint saláták élvezetes kísérője.
Olaszrizling száraz | fehér | 2021 | Agárd | 0,75l | 13% Koncentrált fajtajelleges száraz reduktív fehérbor. Illatában rezedás, birsalmás, zamatos ízébe keserűmandula vegyül. Sült húsokhoz, halételekhez ajánljuk 10-11 °C-on.
Rajnai rizling száraz | fehér | 2021 | Nadap | 0,75l | 13,5% Nadapi szőlőből készült férfias, karakteres, száraz fehérbor. Határozott savakkal,gyümölcsös illattal rendelkezik, melybe citrusosság és mineralitás keveredik. Szárnyasokhoz, illetve sertésekhez ajánljuk 10–11 °C-on.
Chardonnay száraz | fehér | 2021 | Agárd | 0,75l | 14% Száraz, reduktív jellegű fehérbor. Savai ropogósak, intenzív illatú és zamatos. Aromavilágát citrusos, virágos jegyek alakítják, ízében grapefruitos beütéssel. Jól lehűtve nagyszerű kísérője fehér húsokból, halakból készült ételeknek.
Cserszegi fűszeres félédes | fehér | 2021 | Agárd | 0,75l | 12,5% Reduktív technológiával készült félédes fehérbor. Fűszeres zamatú, amelyben egy rózsára emlékeztető íz és illat dominál. Ízvilágát harmonikus savak teszik még élvezetesebbé.
Cserszegi fűszeres száraz | fehér | 2022 | Agárd | 0,75l | 11,5% Kissé muskotályba hajló, fűszeres illatú és ízű, határozottan élénk savú, testes, igen értékes fehérbor. 10-11 °C-ra lehűtve szépen párosíthatjuk gyümölcsös köretekkel, ragukkal készült szárnyas ételekhez, egzotikus ételkülönlegességekhez.
Irsai Olivér száraz | fehér | 2022 | Agárd | 0,75l | 11,5% Virágos rétre emlékeztetõ, intenzív illatú, kellemes savú száraz, reduktív fehérbor. Ízében bodza és fûszeres jegyek dominálnak. Jól lehûtve: 10—12 °C-ra, a vidám esték kiváló bora.
Hanna édes | fehér | 2021 | Agárd | 0.5l | 12% Zengő és Rajnai rizling töppedt szőlőből magas cukortartalommal szüretelt bor. Illatában virágos, ízében az erjedésből visszamaradt cukor mézes édességre utal. Finom szerkezetű savai friss gyümölcsös hatást keltenek. Fogyasztását 12-14 °C-on ajánljuk desszertekhez.
Kékfrankos Rosé száraz | rosé | 2022 | Agárd | 0,75l | 11% Illata szamócás, málnás. A reduktív technológiával készült bor fiatalos lendületéről a ropogós savak és a gyümölcsös zamatok gondoskodnak. Alaposan lehűtve fogyasszuk, a meleg nyári délutánok és esték remek frissítője.
Syrah Rosé száraz | rosé | 2022 | Agárd | 0,75l | 11,5% Zamatos, üde, friss reduktív bor. Illata szamócás, íze gyümölcsös. Kellemes fűszerezettségének és markáns savainak köszönhetően a késő nyári, kora őszi naplementék kitűnő társa.
Cabernet Franc száraz | vörös | 2019 | Agárd | 0,75l | 14,5% Illatában zöldpaprika keveredik barrique jegyekkel, ízében szedres, finoman gyümölcsös és tanninos. A 2016-os nehézkes évjárat ellenére, sikerült egy zamatos, telt vörösbort készíteni. Vörös húsból készült ételek ideális kísérője lehet 16-18 °C-on.
Cabernet Sauvignon száraz | vörös | 2017 | Agárd | 0,75l | 13,5% Zamatos, telt vörösbor, amelynek szőlője Agárd határában termett. A fajtajelleges illatokat, ízeket barrique és hagyományos tölgyfahordós érlelés és bársonyos tanninok teszik még élvezetesebbé. 16–18 °C-on ideális kísérője bélszín, hátszín és vadételeknek.
Kékfrankos száraz | vörös | 2019 | Agárd | 0,75l | 13% Zamatos és finoman fűszeres, tölgyfahordós érlelésű agárdi Kékfrankos. Kellemesen fanyarkás, karakteres íz, harmonikus savtartalom jellemzi. Ajánljuk marha- és vadételekhez, pörköltekhez, 16–18°C-on.
Merlot félédes | vörös | 2021 | Gárdony | 13% Fahordós érlelésű félédes vörösbor. Illata és íze erdei bogyós gyümölcsökre emlékeztető. Kiemelkedő harmóniájú, bársonyos, fajtajelleges vörösbor. Fűszeres húsokhoz ajánljuk 15-16°C-on.
Illúzió száraz | vörös | 2020 | Agárd | 0,75l | 13,5% Tizenöt hónapig fahordóban érlelt, bársonyos tannintartalmú bor. Illatában és ízében erdei gyümölcsös, szedres és ribizkés, amelyhez fűszeresség is társul. 16–18 °C-on fűszeres ételek mellé ajánljuk.
Démon száraz | vörös | 2019 |Agárd | 0,75l | 14% Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc és Merlot házasításával készült, tizenkét hónapig új és használt barrique hordókban érlelt bársonyos, zamatos telt vörösbor. Pirosbogyós, enyhén kávés, csokoládés illatjegyekkel, összetett ízvilággal, kellemes tannintartalommal rendelkező házasítás, melyet 16–18 °C-on marha-, vadételekhez ajánljuk.
Pezsgő száraz | pezsgő | Agárd | 0,75l | 12,5% Kiváló Chardonnay alapborból, a palackban történô erjesztésnek és érlelésnek köszönheti pezsgőnk a különleges minôségét. Klasszikus eljárás során keletkezett finom buborékok gazdagítják. A száraz pezsgõt kedvelõknek ajánljuk, 4—8 °C-on fogyasztva.
Pezsgő száraz | pezsgő | Agárd | 0,75l | 12,5% Brut, fehér minőségi palackban erjesztett pezsgő. Zöldveltelini, chardonnay és rajnai rizling szőlőfajtákból, tradícionális eljárással, palackban erjesztve készült. A különleges minőségét 15 hónapig a palackban történő érlelésnek köszöneti, a klasszikus eljárás során keletkezett finom buborékok gazdagítják. Fogyasztását 4—8 °C-on ajánljuk.